Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Luomme mukautettuja verkkosivustoja kaikenkokoisille yrityksille luovalla ja strategisella ajattelulla, joka keskittyy kasvuun.

Hyvin suunniteltu sivusto on ensiarvoisen tärkeää brändin digitaalisen läsnäolon onnistumiselle. Se on tärkein osa asiakkaan kokemusta – jos joku näkee tai kuulee jotain yrityksestänne, heidän ensimmäinen vastaus on etsiä sinua verkossa.

Miksi sinun kannattaisi panostaa verkkosivuihin:

Mitä verkkosivuston suunnittelu on?

Sivustosi toimii tärkeimpänä myyjänäsi ympäri vuorokauden, joten on tärkeää saada se tehtyä oikein! Hyvä sivusto tarvitsee suuntaviivoja ja muotoiluelementtejä, jotka toimivat yhdessä saumattomasti asiakkaan yrityksen kanssa. Verkkosivujemme tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Responsiiviset

Responsiiviset verkkosivut mukautuvat näytön koon mukaan, joten sivut toimivat ja näyttävät samanlaisilta käytetystä laitteesta huolimatta.

Nopeat

Sivuston nopeus vaikuttaa Googlen -hakukone sijoitukseen sekä asiakkaan tyytyväisyyteen. Optimoimme verkkosivun sisällön kevyeksi ja selkeäksi, näin sivustosi on nopeampi ja mukavempi käyttää.

Käyttäjäystävälliset

Käyttäjäystävälliset, selkeät ja näyttävät verkkosivut luovat luotettavan kuvan yrityksestäsi ja pitävät kävijän sivuillasi pidempään.

Tyylikkäät

Nykyaikaiset tyylikkäät sivustot ovat tärkeä osa asiakkaan ensivaikutelmaa yrityksestä. Hienot sivustot houkuttelevat kävijöitä pysymään sivuilla ja tulemaan uudestaan takaisin.

Uudista yrityksesi ilmettä verkossa

Ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia alla olevista linkeistä

Verkkosivuston suunnittelu prosessi

Täysin mukautetut sivustot on suunniteltu asiakkaan toivomusten mukaan. Luomme saumattoman asiakaskokemuksen minimoimalla kitkakohdat käyttäjän sitoutumisessa. Nykyaikaiset menetelmät keskittyvät liiketoiminnan kasvuun ja myyntiin. Mikä parasta, aiot rakastaa oman verkkosivujesi suunnittelua. Tiedämme vain sen.

Konsepti

Me jäämme yleisönne mieleen. Teemme markkinatutkimuksia teistä, kilpailijoista ja teollisuuden / verkkosivujen suuntauksista, jotta voimme luoda verkkosivuston, joka toimii. Selvitämme, miten asiakkaasi ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa ja suunnittelemme sivuston tarpeiden mukaan.

Suunnittelu

Luomme laadukkaan ja täysin toimivan sivustomallin, jota rupeamme muokkaamaan pyyntöjen perusteella halutun näköiseksi. Muutamme verkkosivuston yksilöllisesti juuri teidän haluamaksi kokonaisuudeksi. Suunnittelu työmme on valmis, kun te olette siihen tyytyväisiä.

Toteutus

Sivustomme ovat laadukkaita, mahdollisimman häikäisemättömiä, lataavat nopeasti ja noudattavat Googlen standardeja. Teemme sivustosi WordPressin älykkääseen sisällönhallintajärjestelmään. Se on on tyydyttävä, turvallinen ja täynnä mukautettuja toimintoja mihin tahansa yrityksesi tarpeisiin.

Sivuston optimointi

Mikään verkkosivusto ei ole täydellinen, koska teknologiat ja trendit muuttuvat. Kaikkien yritysten on varmistettava, että ne mukautuvat ja kasvavat asiakkaidensa rinnalla. Varmistamme, että sivustosi on luotu kevyeksi, nopeaksi ja responsiiviseksi, jotta asiakkaat nauttivat, joka hetkestä uusilla sivuillasi.