Google Ads

Voimakas online-markkinoinnin muoto

Google Ads on online-markkinoinnin muoto, jossa maksat vain silloin kun mainostasi klikataan. Tämä mahdollistaa sen, että näyt Google hakutulosten ensimmäisellä sivulla.

Kohdennetut avainsanat

Ads -mainonta on erittäin tehokasta, jolla saadaan aikaan tuloksia saman tien. Mainonta kohdistetaan vain ja ainoastaan kohdennettuihin avainsanoihin, näin ollen markkinointibudjettia ei mene hukkaan ei-relevantteihin avainsanoihin.

Kokemus Ads -mainonnasta

Meillä on monen vuoden kokemus AdWords -mainonnasta. Olemme Google Partner –yritys, joka tarkoittaa sitä, että olemme läpäisseet Googlen viralliset kokeet, meillä on parhaimmat työkalut käytössä ja saamme uusimmat tiedot liittyen Googlen palveluihin.

Kustannustehokas tapa

Kuka tahansa voi luoda Google Ads tilin ja kampanjan, mutta kun sen tekee ammattilainen niin saat varmasti tilistä kustannustehokkaan eikä rahaa pala turhiin klikkeihin.

Tehokas kampanja

Google Ads osaamisemme on huippuluokkaa – voimme luoda sinulle kokonaan uuden kampanjan tai optimoida jo valmista kampanjaa. Kummassakin tapauksessa tavoitteenamme on saada sinun kampanjastasi mahdollisimman tehokas. Sinä säästät rahaa ja saat parempia kävijöitä sivustollesi.

Haluatko näkyvyyttä hetkessä?

Täytä lomake ja aloitetaan matka kohti huippua!