Google Ads -mainonta

Google Ads on online-markkinoinnin muoto, jossa maksat vain silloin kun mainostasi klikataan. Tämä mahdollistaa sen, että näyt Google hakutulosten ensimmäisellä sivulla.

Google Ads-kampanjamme on rakennettu optimoidusti, jotta saat mainoksesi näkymään halvemmalla ja korkeammalla Google haussa. Pyrimme minimoimaan tuhlatut mainoskulut valitsemalla laadukkaita avainsanoja, luomalla houkuttelevia mainoksia ja kohdistamalla ne tarkasti.

Miksi sinun kannattaisi toteuttaa Google Ads strategia?

Mitä on Google Ads?

Google Adsin voima on siinä, että sinun mainoksesi ovat optimoitu näkymään käyttäjien hakutuloksissa. Kun asiaan liittyvä hakutermi on kirjoitettu sinun tuotteeseesi tai palveluusi, mainoksesi ilmaantuu Googlen maksettuihin mainoksiin. Sinä maksat vain silloin, kun pätevä liidi klikkaa mainostasi.

Maksat vain silloin kun mainostasi klikataan

Päihitä kilpailijasi mainoksen sijoituksessa

Luo tarkoituksellinen mainos tuomaan konversioita

Pätevien liidien luoja

Kuule lisää Google Ads -mainonnasta

Ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia alla olevista linkeistä

Meidän Google Ads hallintamalli

Emme toimi yrityksesi taustalla ja katoa pian sen jälkeen. Tiimimme on sinun tukenasi. Työskentelemme yhdessä, jotta saat Ads-tuloksia, jotka lisäävät tuottoasi. Prosessi on tukeva, tehokas ja on saavuttanut todellisia tuloksia monille tileille ennen sinua.

Kampanjan alustus ja seuranta

Kuka tahansa voi luoda Google Ads tilin ja kampanjan, mutta kun sen tekee ammattilainen niin saat varmasti tilistä kustannustehokkaan. voimme luoda sinulle kokonaan uuden kampanjan tai optimoida jo valmista kampanjaa. Kummassakin tapauksessa tavoitteenamme on saada sinun kampanjastasi mahdollisimman tehokas.

Tarkkaa kohdennusta

Käytämme ja testaamme tiettyä kohdistusta (kieli, sijainnit, aikataulutus jne.), Jotta saat parhaan mahdollisuuden löytää kohdemarkkinasi verkossa. Tarkemmalla kohdentamisella vähennämme mainoksen turhia näyttöjä, joka lisää sen kustannustehokkuutta.

Mainoksen kehittäminen

Lahjakas tiimimme alkaa suoraan työhön, tutustuen aiheeseen, kirjoittamalla mielenkiintoista luovaa tekstiä ja saamalla vuorovaikutusta asiakkaisiin. Tällä on merkittävä positiivinen vaikutus tuloksiin. Me kiinnitämme mahdollisuudet ja ajamme ne suoraan verkkosivustollesi.

Jatkuvaa optimointia

Google Adsissa menestyminen vaatii Googlen parhaiden käytäntöjen kanssa ajan tasalla olemista, mainoksien seurantaa sekä säännöllistä optimoimista. Käytämme huipputason kampanjanhallintatyökaluja ja hakutietoja optimoidaksesi tilisi ja varmistaaksemme, että se sijoittuu hyvin.