Hakukoneoptimointi

Anna asiakkaiden löytää luoksesi

Hakukoneoptimointi on prosessi mikä auttaa nostamaan sinun verkkosivustosi Googlen ilmaisten hakutulosten kärkisijoille relevanteilla hakutermeillä.

Hakukoneiden kehitys

Hakukoneet kehittyvät kokoajan ja muuttavat algoritmeja. Kehityksen suunta on kuitenkin se, että hakutulokset antavat mahdollisimman relevantteja sivustoehdotuksia. Sisältö on siis suuressa roolissa, kun ajatellaan tämän hetken hakukoneoptimointia.

Pitkäaikainen sijoitus

Hakukoneoptimointiin vaikuttaa yli 200 yksittäistä tekijää ja jokainen niistä vaikuttaa lopputulokseen. SEO (Search Engine Optimization) on pitkäaikainen sijoitus joka parantaa sinun markkina-asemaasi alallasi.

Paremman sijoituksen voi ansaita

Toisin kuin maksullista mainontaa, Hakukoneoptimointia ei voi ostaa. Mutta sen voi ansaita – ja me ansaitsemme sen sinulle. Me olemme ymmärtäneet hakukoneoptimoinnin tärkeyden jo vuosia sitten ja olemme opiskelleet ja tehneet sen eteen valtavasti töitä.

Nostamme ja pidämme

Hakukoneoptimointi eli SEO ei ole pelkästään tiedettä. Se on taidetta. Me yhdistämme algoritmin, tajunnanräjäyttävällä sisällöllä ja linkityksillä. Me nostamme yrityksesi orgaanisten hakutulosten kärkeen ja pidämme sen siellä.

Hakukoneoptimointi on projekti

Meille SEO on kokonaisvaltainen prosessi jossa on tasapainossa kaikki osa-alueet. Teknisten algoritmien, jaettavan sisällön, kohdennetun brändinäkyvyyden ja bloggaajien kanssa tehty yhteistyö antavat meille kaiken tarvittavan, mikä erottaa meidät ja sinut kilpailijoista.

Analysoimme ja optimoimme

Olemme erikoistuneet WordPress –verkkosivustojen hakukoneoptimointiin. Pystymme tekemään täydellisen SEO –analyysin, jossa huomioidaan kaikki verkkosivuston koodiin tai rakenteeseen liittyvät tekijät. Tämän jälkeen kun verkkosivusto on kokonaisuudessaan optimoitu, aloitamme pidemmän tähtäimen jatkuvan SEO työskentelyn.

Hakukoneoptimointi (SEO) -projektin vaiheet:

1. Sivuston auditiointi

Kaikki SEO projektit alkavat täydellisellä sivuston auditioinnilla. Tarkistamme sivuston kokonaisuudessa ja käymme läpi jokaisen osa-alueen mitkä vaikuttavat hakukonenäkyvyyteen, tunnistamme virheet ja korjaamme ne prioriteetin mukaisessa järjestyksessä.

2. Avainsana suunnittelu

Tarkastelemme toimialaa ja selvitämme mitkä ovat  suosituimmat ja tehokkaimmat hakutermit sinun alallesi.

3. Kilpailija-analyysi

Käymme läpi kilpailijasi, jotka ovat hakutulosten kärjessä. Selvitämme heidän SEO strategiansa ja näin pystymme räätälöimään tehokkaamman strategian.

4. Sivuston sisäinen optimointi

Käymme läpi sivuston teknistä rakennetta eli otsikot, meta-tagit, heading-tagit, linkitykset, kuvat, videot jne.

5. Sisällön hallinta

Sisältö on kaikki kaikessa. Me käymme läpi sivuston sisällön ja muokkaamme niitä tarvittaessa tai kirjoitamme kokonaan uuden hakukoneystävällisen ja myyvän sisällön.

6. Linkkien rakentaminen

Linkkien rakentaminen on hakukoneoptimoinnissa isossa roolissa. Väärin tehtynä siitä voidaan rangaista ja tällöin sijoitukset tippuvat. Me käytämme ainoastaan oikeita tekniikoita jotka nostavat sivustosi luotettavuutta.

7. Analytiikka

Google Analytics antaa meille tarkan näkemyksen siitä mikä toimii ja mikä ei toimi. Kaikki meidän muutokset perustuvat dataan joka ei valehtele.

8. Jatkuva optimointi

Linkkien rakennus, sisällön luominen ja sosiaalinen media ovat suuressa roolissa pitkäaikaisessa hakukoneoptimointi strategiassa.

Haluatko ansaita paremmat sijoitukset?

Täytä lomake ja aloitetaan matka kohti huippua!