Verkkosivut yrityksille

Olemme toteuttaneet verkkosivusto -projekteja täysin uusista yrityksistä, satoja sivuja sisältäviin isompiin kokonaisuuksiin. Toteutamme kaikki verkkosivumme WordPressin avulla täysin räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja halujen mukaisesti.

Hyvin suunniteltu sivusto on ensiarvoisen tärkeää brändin digitaalisen läsnäolon onnistumiselle. Se on tärkein osa asiakkaan kokemusta – jos joku näkee tai kuulee jotain yrityksestänne, heidän ensimmäinen vastaus on etsiä yritystä verkosta.

Miksi sinun kannattaisi panostaa verkkosivuihin:

Miksi valita meidän tekemät verkkosivut?

Sivustosi toimii tärkeimpänä myyjänäsi ympäri vuorokauden, joten on tärkeää saada se tehtyä oikein! Hyvän sivuston tarvitsee toimia saumattomasti yrityksen brändin ja sen värien kanssa luoden hyvän ensivaikutelman yrityksestä.

Verkkosivujemme tärkeimpiä ominaisuuksia:

Täysin responsiiviset verkkosivut

Verkkosivut toimivat ja näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla, selaimilla ja käyttöjärjestelmillä. Responsiivinen verkkosivu mukauttaa sivuston elementit toimimaan näytön koon mukaan.

Nopeasti avautuvat sivut

Sivuston nopeus vaikuttaa Googlen -hakukone sijoitukseen sekä asiakkaan tyytyväisyyteen. Optimoimme verkkosivun sisällön kevyeksi ja selkeäksi, näin sivustoasi on nopeampi ja mukavempi käyttää.

Helppokäyttöiset ja selkeät

Käyttäjäystävälliset, selkeät ja näyttävät verkkosivut luovat luotettavan kuvan yrityksestäsi ja pitävät kävijän sivuillasi pidempään.

Tyylikäs kustomoitu design

Nykyaikaiset tyylikkäät sivustot ovat tärkeä osa asiakkaan ensivaikutelmaa yrityksestä. Hienot sivustot houkuttelevat kävijöitä pysymään sivuilla ja tulemaan uudestaan takaisin.

Responsiiviset

SSL-Suojatut

Nopeat

Käyttäjäystävälliset

Tyylikkäät

Verkkosivusto "avaimet-käteen" -periaatteella

1. Projektin aloituskokous

Jos asiakkaalta ei löydy tarvittavia tiedostoja, kuten logoa/tekstejä tai kuvia valmiina niin, päätetään miten ja millä aikataululla täydennykset tehdään, jotta sivuston ulkoasuun löytyy tarvittavat välineet.

2. Beta-sivuston teko

3. Beta-sivuston tarkistaminen ja hyväksyntä

Jos hyväksynnän jälkeen tulee muutosehdotuksia, ne toteutetaan erillisenä palveluna.

4. Valmiin verkkosivuston käyttöönotto

5. Verkkosivuston ylläpito

Uudista yrityksesi ilmettä verkossa

Ryhdy toimeen ja jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!