Verkkosivut yrityksille

Tyylikkäät sivut, joilla kasvatetaan myyntiä

Luomme kokonaan alusta alkaen tai päivitämme vanhat verkkosivusi uudenaikaisiksi. Tarjoamme sinulle sivuston, jota hakukoneet rakastavat: Responsiiviset, nopeat ja käyttäjäystävälliset.

Responsiiviset verkkosivut
Responsiiviset

Responsiiviset verkkosivut mukautuvat näytön koon mukaan, joten sivut toimivat ja näyttävät samanlaisilta käytetystä laitteesta huolimatta.

Nopeat verkkosivut
Nopeat

Sivuston nopeus vaikuttaa Googlen -hakukone sijoitukseen sekä asiakkaan tyytyväisyyteen. Optimoimme verkkosivun sisällön kevyeksi ja selkeäksi, näin sivustosi on nopeampi ja mukavempi käyttää.

Käyttäjäystävälliset kotisivut
Käyttäjäystävälliset

Käyttäjäystävälliset, selkeät ja näyttävät verkkosivut luovat luotettavan kuvan yrityksestäsi ja pitävät kävijän sivuillasi pidempään.

Millä me rakennamme?

Me rakennamme verkkosivustosi käyttäen maailman suosituinta ja helppokäyttöisintä sisällönhallintajärjestelmää eli WordPressiä. Toteutamme asiakkaillemme WordPress sivuston suunnittelun, Digitaalisen markkinointistrategian ja vaativammatkin WordPress –kehitykset.

WordPress -verkkosivut

Vuosien aikana WordPress –sisällönhallintajärjestelmästä on tullut ylivoimaisesti suosituin verkkosivustojen moottori, jo joka neljäs verkkosivusto pyörii WordPressin avulla. WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin, jonka ansiosta sen kehitys on ollut varsin nopeaa.

Menestystarinoiden alku

Mutta me teemme paljon muutakin kuin suunnittelua tai koodaamista – me luomme menestystarinoita innovatiivisen, strategisen ja tulospohjaisen –ajattelun avulla.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Tehdään sinullekin nykyaikaiset verkkosivut!

Projektin vaiheet:

1. keskustelu

Kerro meille millaisia verkkosivuja olet vailla ja mihin haluaisit niitä käyttää. Me kuuntelemme ja annamme oman mielipiteemme sivuistasi.

2. Suunnittelu

Teemme sinulle suunnitelman sivuista, ja kun ne ovat mieleisesi on suunnittelu valmis.

3. Toteutus

Rupeamme toteuttamaan ensimmäistä versiota verkkosivuista suunnitelman mukaan.

4. Varmistus

Kun verkkosivut ovat valmiit, varmistamme vielä, että ne ovat juuri sellaiset kuin halusit.

5. Palautus

Kun olet tyytyväinen sivuihin palautamme ne sinulle avaimet käteen -periaatteella.

6. Tyytyväisyys

Responsiivinen ja tyylikäs sivustosi on valmis. Huomaat kuinka helposti ja mukavasti kaikki sujui.

Tässä tekemiämme verkkosivusto projekteja. Verkkosivustot on rakennettu WordPress -sisällönhallintajärjestelmällä ja ne ovat täysin responsiiviset. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja parannetaan yhdessä yrityksesi verkkonäkyvyyttä.