Sosiaalinen media

Luo uskollinen seuraajakanta sinun brändillesi. Lisää tietoisuutta brändistäsi vanhoille, nykyisille ja mahdollisille uusille asiakkaille, joilla on sosiaalinen media.

Strategiamme on brändisi laajennus, ei erillinen kokonaisuus. Siksi työskentelemme yhdessä liikekumppanina, jotta voit menestyä ja kasvaa yhteiskunnallisiin kampanjoihisi. Tuottamamme sisältö keskittyy käyttäjien huomioihin, jonka tavoitteena on luoda parempi yhteys käyttäjiin, joka voi lopulta muuttua mahdollisesti uusiksi asiakkaiksi.

Miten sosiaalinen media lisää konversioita:

  • Lisää tunnistavuutta, uskollisuutta ja sosiaalinen todiste brändillesi
  • Esitä tuotteesi tai palvelusi oikealle yleisölle
  • Lisää seuraajakantaasi ja kasvata liikennettä sivustollesi
  • Saa ihmiset samaistumaan brändiisi

Mitä on sosiaalinen media?

Sosiaalinen media humanisoi brändisi, ja antaa sinulle mahdollisuuden toimia ja olla vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa yrityksen sijasta. Käyttäjät eivät enää halua tehdä liiketoimintaa vain ja ainoastaan yrityksen kanssa. He haluavat yhdistyä syvemmälle tuotteisiisi tai palveluihisi. Sosiaalinen media on ratkaisevan tärkeää saada se mahdolliseksi.

Oikean yleisön löytäminen

Aseta yrityksesi huomion keskipisteeseen

Laaja ulottuvuus kohderyhmille

Luo asiakkaiden sitoutumista ja yhteisöllisyyttä

Haluatko sinäkin uudistaa SOME kanaviasi?

Ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia alla olevista linkeistä

Sosiaalisen median prosessi

Työskentelemme väsymättä tuomalla aina parhaan mahdollisen ratkaisun esiin. Se on yksi perusteellisimmista ja tarkimmin testatuista markkinointivälineistämme. Oikein tehtynä se on ensiarvoisen tärkeää brändisi pitkän aikavälin sosiaalisen median uskottavuuteen, merkityksen ja valtuuden kannalta.

Selvittämme ja suunnittelemme

Teemme sosiaalisen median tarkastuksen nykyisistä tileistäsi, tunnistamalla lopulliset tavoitteet, kohderyhmät ja kilpailija / toimiala tutkimuksen. Saamme täydellisen, yksityiskohtaisen kuvan siitä, miten parhaiten voitaisiin käsitellä sosiaalisen median läsnäoloa niin, että se on tuotemerkille ja ihmisille oikein kohdennettua. Teemme tämän luomalla mahdollisimman kiinnostavan ja käyttäjäystävällisen sisällön.

Luomme / Päivitämme SOME-tilisi

Me kehitämme online-läsnäoloasi ja päätämme, mitkä alustat täyttävät tavoitteesi ja luovat eniten sitoutumista kohdeyleisöön. Rakennamme profiilit alusta asti, täyttäen kaikki tarvittavat tiedot, jotta sisältösi on optimoitu, profiilit ovat käyttäjäystävällisiä ja näkyvät täysin oikeanlaisena.

Teemme SOME ja sisältö strategian

Luomme sinulle räätälöidyn sosiaalisen median ja sisällön strategian. Tuotamme 6 kuukauden huippuluokan strategiaa, jota seurataan kuukausittain sisällön luomisessa ja kuraatiossa. Strategiamme kattavat sopivimmat sisältötyypit, kohderyhmät, taajuus- ja sisällön kehittämisaiheiden lähettämisen brändillesi. Meillä on kaikki, mitä tarvitset hallussa.

Testaamme, Arvioimme ja Kohdennamme

Kun kaikki on käynnissä selvitämme, mitä muutoksia on tehtävä, jotta menestys olisi varma. Jatkuva testaus ja päivitys on avainasemassa. Käytämme kolmannen osapuolen analytiikka tallentamista, analysoida ja arvioida kaikkia menestyksiä ja epäonnistumisia - ja mukauttaa markkinointisuunnitelmaamme vastaamaan. Strategiaa tarkastellaan uudelleen arvioinnin jälkeen saatujen näkemysten perusteella.