Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on todistetusti kustannustehokkain tapa lisätä myyntiä.  Tämän lisäksi pystyt hoitamaan nykyisiä asiakassuhteitasi paremmin, sekä tavoittamaan uusia potentiaalisia asiakkaita.

Muutamme sähköpostilistasi uudeksi markkinointikanavaksi, joka tuottaa enemmän myyntiä ja parantaa yrityksen ja asiakkaan välistä suhdetta. Luomme sinulle täysin automatisoidun ja räätälöidyn sähköpostimarkkinointi kampanjan jonka tulokset puhuvat puolestaan.

Mitä voit saavuttaa sähköpostimarkkinoinnilla?

  • Kustannustehokkain tapa lisätä myyntiä
  • Pitää yhteyttä asiakkaisiisi
  • Tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita
  • Kasvattaa asiakasuskollisuutta

Mitä Sähköpostimarkkinointi on?

Jokaiselle potentiaaliselle tai nykyiselle asiakkaalle lähetetty sähköposti on sähköpostimarkkinointia. Sen tavoitteena on pitää yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin sekä hankkia uusia potentiaalisia asiakkaita. Kertomalla sähköpostissa uusista tuotteista tai alennuskampanjoista saadaan ihmiset aktivoitua.

Kustannustehokkain tapa lisätä myyntiä

Pitää yhteyttä asiakkaisiin

Tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita

Kasvattaa asiakasuskollisuutta

Sähköpostimarkkinoinnilla lisämyyntiä

Ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia alla olevista linkeistä

Sähköpostimarkkinointi prosessi

Keräämme sähköpostilistaa asiakkaista tai kävijöistä sivustolla. Valmiille sähköpostilistalle lähetetään kohdennettuja sähköposteja alennuskampanjasta, uusista tuotteista tai palveluista tai jostain muusta mielenkiintoisesta aiheesta. Tämän jälkeen analysoimme miten sähköposteja on avattu ja kuinka niihin on suhtauduttu. Prosessia jatketaan ja luodaan asiakasuskollisuutta, jonka avulla saamme lisättyä myyntiä.

Sähköpostilistan luonti

Luomme sivuston potentiaalisille kävijöille mahdollisuuden liittyä sähköpostilistaan. Tarjoamalla listaan liittyneille tarjouskuponkia tai muuta hyödyllistä etua, mikä ajaa heitä liittymään siihen. Ilman kunnollista sähköpostilistaa, jossa on kiinnostuneita ihmisiä ei saada aikaan kunnollisia tuloksia.

Pidä yhteyttä asiakkaisiin

Kirjoitamme luoduille sähköpostilistan asiakkaille juuri sellaista kiinnostavaa sisältöä, mitä he haluaisivat kuulla. Sähköpostien lähetys asiakkaille on tehokas tapa muistuttaa asiakkaita yrityksesi olemassa olosta esimerkiksi uutiskirjeillä ja erilaisilla kampanjoilla. Todennäköisesti myyntisi kasvaa, kun pidät yhteyttä asiakkaisiisi.

Asiakasuskollisuus ja myynnin lisäys

Sähköpostien lähetys on oikein tehtynä tehokas tapa lisätä myyntiä nykyisille asiakkaille ja kasvattaa asiakasuskollisuutta. Mutta se voi olla raskasta ja aikaa vievää käydä asiakkaiden sähköposteja läpi, ilman kunnollista kampanjaa. Tilaa siis meiltä kunnollinen kampanja ja säästä aikaasi.